Ev Dekorasyonunun Asil Rengi (SİYAH)

Yazar Unknown on 18 Nisan 2014 Cuma | 21:55

Siyah zemin ev dekorasyon fikirleri, en şık siyah zemin kaplama modelleri, siyah zemin ev tasarımları, en güzel siyah zemin kaplama modelleri, ev dekorasyonunda siyah zemin görselleri, ev dekorasyonunda siyah renk,evde siyah renk nerelerde kullanılır


Siyah rengi çok ağır ve asil bir renktir ve siyah rengini insan psikolojisi üzerinde değerlendirirsek; Siyah; kuvveti,asilliği ve soyluluğu,ağırbaşlılığı temsil eden bir renktir.

Gücü ellerinde bulunduran insanlar genelde siyah takım giyer ve makam arabaları siyahtır.

Siyah renk kullanıldığı alana gizem katar ve kullanıldığı mekanın konsantrasyonunu arttırır. Siyah rengi tek başına kullanmak yerine beyaz veya yeşilin tonları ile birlikte kullanarak güzel bir renk ambiyansı yakalamak mümkündür. Siyah rengi zeminde kullandığınızda rengin tadına varabilmek için sürekli temiz tutmak gerekecektir. Siyah renk ile kaplanmış zeminler ile ilgili hazırlamış olduğumuz görselleri sizlerle paylaşmak istiyoruz. Kendi evimi veya işyeri mi siyah zemin ile kaplamadan önce yerde nasıl duracağını görmek ve fikir almak için aşağıdaki resim galerisine göz atmanızı tavsiye ederiz.

                    EN ŞIK SİYAH RENGİN BULUNDUĞU DEKORASYON RESİMLERİ















Bir önceki yazımız Küçük Banyolar için Dekorasyon Fikirleri başlıklı makalemizde küçük banyolar için dekorasyon bilgilerine yer verilmiştir.Göz atmanızı tavsiye ederiz.

0 yorum :

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa | Reklam Ver | İletişim
Copyright © 2013. Mobilya Sitesi - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..

-->